Sevgili öğrencilerimiz,

Aramıza hoş geldiniz, sizleri tebrik ederiz. Engelsiz HRÜ Birimi olarak bizler üniversitemizde öğrenim gören ve yetersizlikten etkilenmiş olan öğrencilerimizin eğitime ve üniversitemizdeki olanaklara erişimlerini sağlamaya çalışıyoruz. Bunun için öğrencilerimizin akademik, sosyal, bireysel ve mesleki gelişimlerini destekleyen çalışmalar yapıyor, bu konuda öğrencilerimiz ile işbirliği yaparak size özel çözümler geliştiriyoruz.

Engelsiz HRÜ birim koordinatörlüğü, tüm engel gruplarındaki öğrencilerimize destek olmaktadır;

İşitme engeli

Görme engeli

Dil ve konuşma bozuklukları

Ortopedik engel

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu

Özgül öğrenme güçlüğü (Disleksi, diskalkuli vb.)

Kronik sağlık sorunları (Diyabet, astım, kanser vb.)

Psikiyatrik tanı grupları (Bipolar bozukluk, şizofreni vb.)

Otizm spektrum bozukluğu

Geçici engel durumları (kaza geçirme, ameliyat sonrası süreç vb.)

Diğer (yukarıdaki kategorilerden birine girmeyen durumlar)

Engel durumu, raporlandırıldığı takdirde birimimiz, öğrencilerimize destek olmaya hazırdır. Sunulan hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için e-posta ya da telefon ile ulaşarak bilgi edinebilirsiniz. WEB Sayfamızda "Bize Ulaşın" sekmesinde yer alan kayıt formunu doldurarak size ulaşmamızı talep edebilirsiniz.
 WEB Kayıt Formumuz: http://engelsiz.harran.edu.tr/tr/bize-ulasin/bize-ulasin/